Salsa al pebre verd
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot petit de pebre verd en conserva
- Nata líquida per muntar
- Conyac
- Mantega de llet (no margarina)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Farina de blat (si cal)
6 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
Primerament, posem un cassó a foc baix, amb tres daus de mantega, i el contingut d'un pot de pebre verd en conserva, i deixem que vagi coent a poc a poc.
Seguidament, afegim un raig de conyac, ho flamegem i hi afegim mig litre de nata líquida per muntar, un pessic de sal i un pessic de pebre negre en pols, i ho anem remenant amb el batedor de varetes, fins que hagi reduït una mica, i si queda massa líquida, hi afegim una mica de farina de blat, diluïda amb una mica d'aigua freda, fins que queda al nostre gust d'espessor, la deixem refredar, i la guardem en un atuell amb tapa, fins que la vulguem fer servir.
1h
Notes
Aquesta salsa, és molt adient per fer tot tipus de carns, sobretot carn de porc i aviram al forn o a la graella, com per exemple: magrets d'ànec, entrecots, o filets, i fins i tot algun tipus de peix, com el rap, el llobarro o la orada.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9318 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.