Pastissets de cabell d'àngel

Ingredients

  • 37.5 g anís
  • 50 g mistela
  • 167 g oli
  • 500 g farina
  • Sal (un pessic)
  • Matafaluga

Elaboració

1. Es barreja tot fins que quedi una massa uniforme i treballada, per a poder donar-li forma per fer els pastissets.
2. Posem el cabell d'àngel al mig (com una cullerada sopera) i l'enrotllem amb la pasta tancant a l'interior el cabell d'àngel, li donem la forma desitjada, ho posem al forn i ho coíem a 200ºc durant uns 5-10 minuts (fins que estiguin rossos).
3. Per últim, quant el treus del forn, en calent, hi posem el sucre pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
M'ENCANTA LA RECEPTA, PERO DE MATAFALUGA MILLOR 0,46281 GRAMS QUE 0,47281 EH? I MIG GRAM AMUNT O AVALL D'ANIS, VARIA MOLT? HO DIC QUE PER POSAR MITJOS GRAMS EN UNA RECEPTA S'HA DE SER PRIMMIRAT... SALUT

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: