Capritx de carxofa
Categoria:
Altres
Ingredients
- 1/2 kg de sucre
- 1/2 de mantega
- 1/2 de farina
- 7 ous
- 14 carxofes
- 15g d'impulsor
- Xarop de licor de carxofa
Elaboració
Escalfeu primer la mantega al foc fins aconseguir una textura tova.
Incorporeu les carxofes triturades que han estat prèviament bullides i pelades. Poseu-ho tot a dins d'una batedora al mínim i quan ja està ben mesclat incorporeu el 1/2 kg de sucre. Aneu-ho mesclant contínuament i aneu afegint-hi d'un en un els ous, mentre que la batedora va funcionant.
Un cop aconseguida una pasta cremosa poseu-la a dins d'una mànega pastissera i aneu omplint les càpsules (paneretes) més o menys fins a la meitat. Abans d'enfornar tireu un polsim de sucre al damunt del capritx i tot seguit ho introduïu al forn a 180 graus i ho deixeu coure entre uns 15 o 20 minuts.
Al moment de servir, incorporeu-hi el xarop de carxofa per damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1330 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.