Pastís de poma

Ingredients

  • 2 ous
  • 5cullerades de sucre
  • 125 ml d'oli d'oliva
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 iogurt natural o de llimona
  • 300 g de farina
  • 3 pomes verdes àcides
  • 1 grapat d'ametlles laminades

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180ºC, unteu amb oli d'oliva un motlle de coca rodó desmuntable i reserveu-lo. Barregeu tots els ingredients, bateu-los fins que no hi quedin grumolls i aboqueu la mescla al motlle.
Tot seguit, disposeu-hi els talls de poma al damunt en forma de cercle, clavant-los fins al fons, empolsimeu-ho amb sucre i coeu-ho al forn a mitja altura.
Durant la cocció, procureu no obrir el forn, ja que, si no, la coca no pujarà. Quan us sembli que està ben cuita, punxeu-la amb una agulla de fer mitja; si surt neta, vol dir que ja està a punt. És una coca mot econòmica i vistosa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1813 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: