Pastís de poma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Ingredients
- 2 ous
- 5cullerades de sucre
- 125 ml d'oli d'oliva
- 1 sobre de llevat en pols
- 1 iogurt natural o de llimona
- 300 g de farina
- 3 pomes verdes àcides
- 1 grapat d'ametlles laminades
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC, unteu amb oli d'oliva un motlle de coca rodó desmuntable i reserveu-lo. Barregeu tots els ingredients, bateu-los fins que no hi quedin grumolls i aboqueu la mescla al motlle.
Tot seguit, disposeu-hi els talls de poma al damunt en forma de cercle, clavant-los fins al fons, empolsimeu-ho amb sucre i coeu-ho al forn a mitja altura.
Durant la cocció, procureu no obrir el forn, ja que, si no, la coca no pujarà. Quan us sembli que està ben cuita, punxeu-la amb una agulla de fer mitja; si surt neta, vol dir que ja està a punt. És una coca mot econòmica i vistosa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1813 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.