Conill amb gambes
Categoria:
Carns
Ingredients
- 2 conills
- 3 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- 1 ceba
- 36 gambes
- 50g d'avellanes
- 1/4 de bitxo
- 1 got de vi blanc
- 1 cullerada de pebre vermell
- 2 gots de brou
- Sal
Elaboració
Fregirem el conill a trossos amb la ceba, els alls, el llorer i el bitxo, tot ben fregit.
Hi posarem el pebre vermell, el vi blanc, el brou i la picada del cap de les gambes, all i avellanes.Provar de sal i coure-ho durant 2 minuts. Abans de retirar-ho del foc afegir-li les gambes pelades i servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1459 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.