Flam de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Ingredients
- 1 Pot de pinya de quilo (El monte)
- 1 Paquet de cua de peix (gelatina)
- 250 gr. de nata muntada
- 200 gr de sucre
8 racions
Elaboració
Es tritura la pinya (sense el sucre), s'afegeix la cua de peix i es barreja tot amb la nata muntada.
Es posa al motlle posant-hi sucre cremat al fons.
Preparació de la cua de peix:
Es posen les làmines 4-5 minuts amb aigua, es treuen i s'apreten amb la mà.
Es posen en en pot al foc amb 3-4 cullerades de suc de pinya i quan està tot desfet, està llest per mesclar-ho.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.