Carbassó farcit amb bacó i llagostins
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Carbassons
- 12 talls de cansalada viada fumada
- 12 llagostins
- Ous
- Pa torrat ratllat
- Oli d'oliva
Elaboració
Tallem els carbassons pel llarg, de manera que ens surtin unes llesques ni massa primes ni massa gruixudes, i que peguem posar sobre els altres ingredients.
Després d'estendre les llesques de carbassó, posem damunt de cadascuna, un tall de cansalada i un llagosti, que haurem de pelar abans.ho enrotllem, i fixem amb un escuradents.
Tot seguit, i quan els tinguem tots preparats, els passem pels ous batut i el pa ratllat, i fregim en una paella amb oli ben calent.
Etiquetes: Carbassò farcit amb bacó i llagostins Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2520 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.