Estofat de patates i verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 g de cigrons remullats
- 6 patates petites
- Un tros de bacallà salat
- 250 g d'espinacs
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 vas de vi rosat
- Llor, all, clau, i julivert
- Sal i oli
Elaboració
En una cassola, fregiu-hi l'all i la ceba trossejada. Quan es comencin a enrossir, afegiu-hi el tomàquet i, així que estigui fregit, incorporeu-hi els espinacs capolats.
Doneu-hi un parell de voltes i, tot seguit, aboqueu-hi aigua, el vi, els cigrons, el llor, el julivert, el bacallà i el clau.
Al cap d'una estona, tireu-hi les patates, però procureu no interrompre la cocció dels cigrons o us quedaran durs. Si cal afegir-hi més aigua, ha d'estar bullint. La cocció ha de ser molt lenta per evitar que els cigrons es desfacin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.