Conill estofat, amb gambetes i botifarra de perol
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo o quilo i mig,( tallat a trossos)
- 300 grams, de gambes mitjanes,( congelades)
- Una botifarra culana negre
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un polsim d'anet,( eneldo), ( millor si és fresc)
- Mig got de conyac
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet,( està en les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, aixafats
- Dues fulles de llorer
- Un got de ví ranci
4 racions
Elaboració
Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, saltem les gambes, i tot seguit, les flamegem, amb un raig de conyac, i les reservem.
En una cassola de terrissa, agafem el conill salpebrat, i el sofregim amb oli d'oliva, i l'oli de fregir les gambes. Quan és mig ros, afegim la ceba, els alls, el llorer, i l'anet.
A continuació, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, el got de ví ranci, i una mica de brou, o aigua. Quan el conill ja és mig cuit, afegim les gambes, i la botifarra culana, tallada a rodelles, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes: La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1428 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.