Crema de marisc, amb arròs
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos litres de fumet de peix,( està en les meves receptes)
- 150 grams, d'arròs bullit
- Aigua
- Sal
- 150 grams, de vianda de musclos ( sense closca)
- 200 grams, de gambes pelades, congelades
- Sis gambots congelats,( carabineros)
- Oli d'oliva
- Unes gotes d'Absenta, Pastis, Pernod, etc...
- Un raig de coñac
- Maizena,( si cal)
4 racions
Elaboració
Primer de tot, posem una cassó amb aigua i sal en el foc. Quan l'aigua arrenca a bullir, afegim l'arròs, i quan és al "dente", el refredem, i el reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els gambots, les gambes, i els musclos. Seguidament, ho flamegem amb un raig de coñac, i ho reservem.
A continuación, amb l'ajud d'un Ganivet, picolem: la carn dels gambots, les gambes, i els musclos, i ho reservem. Seguidament, aixafem en un morter, els caps dels gambots, i els posem en un cassó a coure, juntament amb el fumet, i unes gotes del liquor que sigui, absenta, etc...Quan tot plegat, ha bullit uns deu minuts, ho passem pel colador xinès, i ho posem en el cassó, hon acabarem de fer la crema de marisc.
Afegim: l'arròs bullit, els gambots, les gambes, i els musclos, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més. Corregim de sal, i si queda massa líquida, sempre podem afegir-hi una mica de Maizena desfeta, amb aigua freda, fins aconsseguir l'espessor desitjada.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1714 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.