Conill fregit amb alls i bitxos
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig, tallat a trossos petits
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Quatre bitxos petits,( caienes)
- 200 grams de mongetes del ganxet
- Mig got de coñac
- Mig got de ví ranci
- Vuit alls pelats
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill tallat a trossos petits, juntament amb els alls, i els bitxos, a foc moderat.
Quan ja és mig fregit, afegim el coñac, i deixem reduir. Seguidament, afegim el ví ranci, i deixem que vagi coent-se a foc moderat, fins que el conill és cuit.
Tot seguit, ja el podrem treure a taula, amb unes mongetes del ganxet fregides,com acompanyament.
40min
Etiquetes: La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3579 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.