Corona de bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de bacallà remullat
- 150 g d'arròs
- 1 ceba
- 1/2 carbassó
- 1/2 alberginia
- 250 g de tomàquets madurs
- Oli i farina
- Sal i sucre
- 1 pot petit de maionesa
- Motlle corona de 24 cm
6 racions
Elaboració
Enfarineu el bacallà i fregiu-lo amb abundant oli. Traieu-na la pell i les espines i esmicoleu-lo.
Bulliu l'arròs amb aigua abundant i sal. Quan sigui al seu punt, escorreu-lo i esbandiu-lo a raig d'aixeta perquè quedi ben solt. Reserveu-lo
en el mateix coladoe.
Amb l'oli de fregir el bacallà feu una samfaina fregint la ceba, el carbassó i l'alberginia, tot tallat a daus petis.
A mitat de cocció, afegiu-hi el tomàquet pelat i trinxat. Poseu-hi sal i una mica de sucre, si fos necessari.
Quan la samfaina sigui al seu punt, poseu-hi el bacallà, barregeu-ho amb suavitat.
Traslladeu-ho a un bol, barregeu-hi l'arròs.
Unteu el motlle amb una mica d'oli, ompliu-lo amb aquesta barreja prement-ho suaument. Deixeu-ho reposar dins del motlle uns 10 minuts. Desemmotlleu-lo en una safata, acompanyeu l'arròs amb la salsa maionesa servia a part.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.