Coulant de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: França
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 220 gr. de xocolata negre sense sucre Torras (sense glúten)
- 200 gr. de mantega
- 150 gr. de sucre en pols
- 110 gr. de farina (pot ser també qualsevol farina sense glúten)
- 6 ous
- 3 gr. de canyella
- 2 gr. de cacau en pols
- 1,5 gr. de sal
12 racions
Utensilis
Càpsules de silicona per magdalenes, muffins,cupcakes ( jo utilitzo les de la casa Lekúe)
Motlle de forats, per posar la càpsula de silicona.
Elaboració
Primer de tot s'ha de tenir la mantega amb textura de pomada, no líquida. Barrejar amb el sucre. A continuació hi afegim els ous ven batuts, quan estigui tot homogèniament barrejat hi afegim la farina i la canyella. Quan estigui la massa lligada hi afegim la xocolata negra que haurem desfet abans al bany maria, afegir el cacau en pols, la sal i seguirem remenant fins que quedi tot dissolt.
Emplenar els motlles amb la massa resultant de tots els ingredients.
Temps de cocció 15 minuts a 200º. No us passeu de temps perquè no quedaria la xocolata desfeta de dins.
30min
Notes
S'ha d'emplatar ràpidament, perquè no perdi la temperatura interior i surti la xocolata líquida, que és la gràcia del coulant.
Es pot acompanyar amb gelat de vainilla o llimona.
Etiquetes: Xocolata Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4780 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.