Tortell de nata

Ingredients

  • 2 làmines de pasta de full rodones
  • 1 ou
  • 500 ml de nata per muntar
  • 30 g d'ametlla granet o sucre llustre
  • Sucre

6 racions

Elaboració

Poseu les làmines de full, una al costat de l'altre, feu-hi un forat al mig amb un plat de postre a les dues.
Pinteu la primera amb aigua i poseu-hi l'altre al damunt.
Pinteu la de sobre amb l'ou batut. Poseu-hi l'ametlla i sucre.
Poseu-ho damunt de la placa de forn folrada amb amb paper que porta l'emboltori la pasta de full.
Coeu-ho al forn a 200ºC amb calor dalt i baix durant uns 25 a 20 minuts. En cas de torrar-se massa per sobre, tapeu-la amb paper d'alumini.
Deixeu-ho refredar i partiu-la pel mig.
Munteu la nata amb una mica de sucre i ompliu-la amb l'ajuda d'una màniga pastissera. Un cop ple, tapeu-la amb la part de dalt.
Poseu-ho damunt d'una safata amb blonda.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7676 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: