Mandonguilles amb verdures
Categoria:
Carns
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de carn picada (250 de vedella i 250 de porc)
- 1 ou
- 1 all
- pa rallat
- farina
- julivert
- 1 ceba
- Mig carabassó
- 1 pebrot verd
- Mig pebrot vermell
- 1 pastanaga
- 1 got de vi blanc
- 500 ml de brou
- Sal
- Pebre
- Oli
4 racions
Elaboració
- En un bol posem la carn, afegim l'all ben picadet, el julivert, sal i pebre al gust, l'ou batut i pa ratllat fins aconseguir una massa homogènia. Fem boles de carn i les enfarinen, espolseu be l'excés de farina.
- Posem a escalfar oli en una paella, quan estigui calent marquem les mandonguilles i les retirem en un plat. Si volem les podem posar sobre paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
- Tallem les verdures en daus, en una olla afegim oli i el posem escalfar, quant estigui calent afegim la ceba, la coem però sense que es torni rossa, un cop la veiem cuita afegim la pastanaga, el pebrot verd i el vermell coem una estona mes fins que hagin suant ho suficient i per últim afegim el carabassó. Un cop veiem que estiguin ben cuites les verdures afegim el vi blanc i deixem reduir.
- Ara que ja tenim les verdures cuites i el vi reduït afegim les mandonguilles a la cassola i cobrim amb el brou, deixem coure una mitja hora a foc suau.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4806 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.