Amanida d'espinacs amb mango i pernil d'ànec
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Un manat de espinacs "baby" frescos
- Pernil d'ànec
- Un mango madur
- Avellanes
- Vinagre suau
- Oli
2 racions
Utensilis
Motllo rodó o quadrat per emplatar
Elaboració
Netejar bé els espinacs i escorre'ls.
Pelar el mango i tallar a làmines no gaire amples.
Agafar un motllo i fer capes de espinacs, mango i pernil d'ànec fins a tenir el motllo ple.
Treure el motllo, tirar les avellanes prèviament picades per sobre i amanir al gust.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3374 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.