Pop a la planxa

Ingredients

  • Un pop de 1Kg
  • Una fulla de llorer
  • Uns quants grans de pebre negre

2 racions

Utensilis

- Planxa elèctrica

Elaboració

- En una olla posem el pop sencer, la fulla de llorer i els grans de pebre negre hi ho cobrim amb aigua freda. Seguidament ho posem al foc, quant comenci a bullir l'aigua amb unes pinces traiem el pop de l'aigua i el tronem a submergir, aquest pas el repetim unes tres vegades mínim. A baixem el foc i deixem coure lentament fins que el pop estigui ben tendre.
- Un cop cuit colem el pop, el tallem a talls gruixuts (un dit com a mínim).
- Encenem la planxa, posem una mica d'oli i marquem els trossos del pop per les dues bandes.
- Servir de seguida.

1h 30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1326 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: