Pop a la planxa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pop de 1Kg
- Una fulla de llorer
- Uns quants grans de pebre negre
2 racions
Utensilis
- Planxa elèctrica
Elaboració
- En una olla posem el pop sencer, la fulla de llorer i els grans de pebre negre hi ho cobrim amb aigua freda. Seguidament ho posem al foc, quant comenci a bullir l'aigua amb unes pinces traiem el pop de l'aigua i el tronem a submergir, aquest pas el repetim unes tres vegades mínim. A baixem el foc i deixem coure lentament fins que el pop estigui ben tendre.
- Un cop cuit colem el pop, el tallem a talls gruixuts (un dit com a mínim).
- Encenem la planxa, posem una mica d'oli i marquem els trossos del pop per les dues bandes.
- Servir de seguida.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1326 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.