Llenguado a la crema de canyella amb escamarlans
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 4 filets de llenguado
- 2 cebes picades
- 1 cullerada de canyella en pols
- 4 escamarlans mitjans
- 250 ml de llet
- 1 cullerada de curri en pols
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Fregiu lleugerament les cebes picades en una paella gran.
Afegir la llet, sal i pebre, canyella i curri per fer la salsa (passeu-ho tot per la batedora).
Saltegeu en una paella amb una mica d'oli i sal els escamarlans durant uns 3 minuts.
Fregiu els llenguados prèviament salats i ruixats amb suc de llimona.
Poseu a la base del plat la salsa, els llenguados sobre amb una mica de salsa i amb els escamarlans.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.