Patatas vestides
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 kgm. de patatas
- 1 ou
- Pa ratllat
- 1 got de llet
- 2 dents d'all picats
- Julivert
- Sal
- Oli per fregir
4 racions
Elaboració
Bullim les patatas amb pell amb aigua salada durant 15 minuts.
Una vegada fredes les tallem a talls de 2 cm.
Les posem en una plata amb la llet i deixem uns 10 minuts.
Despres les pasem per ou batut i el pa ratllat junt amb l'all i julivert picat.
Fregirem amb abundant oli calent
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1100 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.