Pit de pollastre a la bella molinera amb xampinyons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre pits de pollastre filetejats
- Salsa bella molinera( la podeu trobar a les meves receptes )
- Sal
- Oli d'oliva
- Dos ous batuts
- Farina
- 300 grams de xampinyons naturals
- Picada d'alls, julivert i oli d'oliva, feta amb la batedora
4 racions
Utensilis
Batedora elèctrica
Una paella gran
Un ganivet petit,( puntilla )
Elaboració
Primerament, fem la salsa bella molinera, i la conservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, netegem els xampinyons i amb l'ajud del ganivet petit, els tallem a làmines, els salpebrem i els fregim a la paella amb oli d'oliva. Quan són cuits, els hi afegim tres cullerades de picada d'alls i julivert, i els reservem.
A part, salpebrem els filets de pit de pollastre, els passem per farina, ou batut, i els fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem de dos en dos en un plat, els cobrim amb la salsa bella molinera, i com acompanyament posem uns xampinyons en el costat del plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.