Torradetes de pebrot agredolç amb formatge

Ingredients

Aquesta recepta es fa com la coca del iogourt. Es fa servir un got com a mesura, i es posa la mateixa quantitat de cada un dels ingredients, és a dir:

  • Una mesura de pebrot vermell
  • Una mesura de pebrot verd
  • Una mesura de pebrot groc
  • Una mesura de vinagre de poma
  • Una mesura de sucre
  • Pa per fer les torrades
  • Formatge d'untar (Philadelphia)

Elaboració

Picar a dauets els pebrots.
Posar-ho tot junt en un atuell amb una mesura de vinagre de poma i una altra de sucre.
A foc baix, anar remenant sovint i fent reduir el vinagre fins que quasi ha desaparegut del tot.
Ja tenim a punt el pebrot agredolç. Ara podem anar per fer les torrades.
Tallar una baguette a llesques. Torrar-les. Untar-les de Philadelphia i finalment posar-hi pel damunt de cada una, una cullerada de la reducció de pebrot agredolç.

20min

Notes

Aquesta és una recepta que em va preparar la meva amiga Elvira Jornet, gran cuinera, per sorprendre'm. I ho va aconseguir. M'ha faltat temps per passar-us-la a vosaltres. Proveu de fer-ne, que són delicioses per aperitiu, per acompanyament... per triomfar. Ah!. i feu més pebrot agredolç del que necessiteu ja que es conserva molt de temps a la nevera. Llavors, quan vulgueu tornar-ne a menjar, només us caldrà fer les torradetes i posar-hi el formatge i la preparació que teniu guardada.


Recepta de cuina de Torradetes de pebrot agredolç amb formatge
Recepta de cuina de Torradetes de pebrot agredolç amb formatge

Els ingredients

Recepta de cuina de Torradetes de pebrot agredolç amb formatge

Les mesures

Recepta de cuina de Torradetes de pebrot agredolç amb formatge
Recepta de cuina de Torradetes de pebrot agredolç amb formatge

La reducció feta.

Recepta de cuina de Torradetes de pebrot agredolç amb formatge

El resultat final.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: