Beguda refrescant i antioxidant
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Batut
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 fulla grossa d'Aloe Vera
- 4 Taronges
- 1 Llimona
2 racions
Elaboració
Pelem la fulla d'Aloe vera i li treiem la polpa gelatinosa posant-la en un bol per a batedora.
Treiem el suc de les taronges i de la llimona. Ho passem tot per la batedora (polpa d'Aloe, suc de taronja i suc de llimona). Ja es pot prendre.
NOTA: S'ha de prendre al moment per tal d'aprofitar al màxim les propietats dels elements emprats i millor si es pren entre menjars.
OPCIONAL: jo me'l prenc sense endolçar però si es vol se li pot afegir una cullerada de mel o sucre de canya en el moment de batre, tot depenent dels gustos.
Aquest batut es pot fer amb tot tipus de fruita que se li pugui treure el suc (pinya, kiwi, mango, papaia, meló, síndria, maduixes, pomelo...)
10min
Etiquetes: Aloe Vera Fruites Llimones Taronges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5755 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.