Xarop de roses

Ingredients

  • 125 ml d'aigua mineral
  • 200 g de sucre blanc
  • 75 g de pètals de roses vermelles naturals no d'hivernacle (que facin olor)

Elaboració

Barregem l'aigua amb el sucre i ho remenem fins que s'hagi diluït tot el sucre. Ho posem en una olla al foc i deixem que es vagi fent a foc lent durant un 10 o 15 minuts mirant que no es cremi. Passat aquest temps, hi afegim els pètals de roses netejades prèviament però ho farem en tres cops i anirem remenant amb una cullera de fusta fins que veiem tots els pètals impregnats de l'almívar. Taparem l'olla i deixarem que s'infusioni durant dotze hores. Passades aquestes dotze hores ho passarem per un colador i amb l'ajuda d'una ma de morter anirem esprement els pètals de les roses per tal que treguin tot el seu suc. Ja ho tenim llest per a la seva utilització.
Ho podem guardar dintre d'un embàs de vidre ben tapat per tal de fer-lo servir quan ens convingui.
Es pot utilitzar en diferents elaboracions: granissats, còctels, flams, macedònies de fruites... Tasteu-lo i oloreu-lo i amb imaginació, vosaltres mateixos trobareu on caldrà emprar-lo.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: