Risotto amb bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 gr de bolets.
- 400 gr d'arròs.
- 90 gr de mantega
- 80 gr de formatge parmesà rallat
- 100 gr de ceba picada molt petita.
- 1 l. de brou.
- 2 cullerades soperes d'oli.
- 1 got de xerès
- 1 gra d'all picat.
- Pebre.
- Sal.
4 racions
Elaboració
1.Posar en una cassola 1/3 de la mantega a escalfar, un cop desfeta posar-hi la ceba fins que quedi transparent.
2.Afegir l'arròs i remenar amb una cullera de fusta.
3.A continuació afegir el brou i el got de xerès (en una quantitat de 3 vegades el volum de l'arròs) deixar que cogui suaument, remenant de tant en tant.
4.Una vegada s'hagi begut el brou, retirar del foc i deixar que l'arròs reposi 5 minuts.
5.Mentrestant, posar els bolets nets i tallats a làmines, en una plata al forn a 200 ºC. Ruixar-los amb oli i salpebrar al gust
6.Després, posar-hi l'all picat i 20 gr de mantega desfeta.
7.Deixar els bolets al forn de 3 a 4 minuts,fins que estiguin fets.
8.Per últim , afegir la resta de la mantega i el formatge a l'arròs i els bolets. Servir immediatament.
45min
Notes
En lloc de bolets també es poden utilitzar xampinyons laminats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3471 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.