Alvocats farcits amb marisc i salsa rosa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Dos alvocats de mida mitjana
- Salsa rosa
- Una manat de porradell
- Una ceba tendre picolada
- Sal
- Oli d'oliva
- Un raig de conyac
- 300 grams de gambetes petites congelades
- Sis barres de delícies de mar
- Una bossa de glaçons
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana gran, una mica fonda
Una ma de morter
Un drap de cuina gruixut
Una paella gran
Una trinxadora de maneta de les de tota la vida
Elaboració
Primerament, farem la salsa rosa tal com explico a les meves receptes, i la reservarem a la nevera. Tot seguit, picolarem ben picolat el manat de porradell, i el reservarem.
A continuació, tallarem els alvocats en dues meitats, els traurem el pinyol, picolarem tota la carn dels alvocats, i la posarem amb un raig d'oli d'oliva a la paella, juntament amb la ceba picolada, les gambetes descongelades i les delicies de mar picolades.
Quan tot el conjunt és ben cuit, afegim un raig de conyac, i corregim de sal. Acte seguit, ho passem per una trinxadora de maneta, de les de tota la vida, i ho coem cinc minuts més a la paella.
A continuació, amb l'ajud d'una cullera gran, omplim els alvocats i els reservem a la nevera fins el moment de servir-los a taula.
A part, agafem els glaçons, els picolem tapats amb un drap de cuina perquè no esquitxin, i omplim tot el fons de la safata de porcellana. Tot seguit, anem posant els alvocats farcits damunt el llit de gel, els cobrim amb salsa rosa, i per acabar, els espolsem amb una mica de porradell, i ja els podrem treure a taula, en la mateixa safata.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.