Delicies de pasta de full amb codonyat i crema pastissera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Crema pastissera,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Dues capses de pasta de full de la Sirena
  • 200 grams de pinyons
  • 200 grams de sucre
  • 3 ous batuts
  • 300 grams de codonyat,( també podeu fer qualsevol de les receptes que hi han a receptes.cat)
  • Farina

6 racions

Utensilis

Safata plana, per anar al forn
Paper sulfuritzat
Una pala per cremar, o un bufador
Ganivet petit de serra
Una safata de cartró amb blonda, ( per servir a taula)
Un corró per estirar la pasta de full
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc mitjà

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera tal com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem. Seguidament, espolsem el marbre de la cuina amb una mica de farina, i estirem la pasta de full, (només una mica perqué convé que ens puji).
Un cop estirada la pasta de full, amb l'ajud d'un ganivet, tallem sis rectangles de mida mitjana, els pintem amb ou batut, escampem uns quants pinyons pel damunt, ho espolsem amb sucre i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és torradeta.
Un cop el full és fred, amb un ganivet de serra petit, obrim per la meitat amb molt de compte que no es trenquin. Tot seguit, cobrim la base amb unes tires de codonyat, i amb l'ajud de la mànega pastissera fem una capa de crema. Seguidament, espolsem amb sucre la crema i la cremem amb l'ajud del bufador. Tot seguit, tapem amb la pasta de full amb pinyons, ho posem a la safata de cartró, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

El codonyat, en comptes de comprar-lo podeu fer qualsevol de les receptes que hi han penjades a receptes.cat. que són magnífiques.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1319 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: