Tulipes de pasta de full amb crema i kiwis
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dues capses de pasta de full de la Sirena
- Sis kiwis mitjans
- Farina
- Un pot de gelatina de poma,( la podeu trobar en tendes d'articles de pastisseria)
- Un litre de crema pastissera,( la trobareu a les meves receptes)
- Sucre
- Sis cireres vermelles confitades
- Mantega
- Aigua
6 racions
Utensilis
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una mànega pastissera amb un broc llis
Un bufador per cremar la crema
Un cassó mitja
Un pinzell
Una safata per anar al forn
Un full de paper sulfuritzat
Sis motlles metàlics per tulipes
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar. A part, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full. Tot seguit, passem el corró punxador, i engreixem els motlles amb una mica de mantega.
Seguidament, folrem els motlles amb la pasta de full, i els posem en el fon a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim les tulipes fins a tres quartes parts, de crema pastissera.
Tot seguit, pelem els kiwis i els tallem a rodanxes ben primes.
Espolsem les tulipes amb sucre, i les cremem amb l'ajud del bufador.
Seguidament, repartim les rodanxes de kiwi per damunt de la crema, i amb la gelatina disolta amb una mica d'aigua calenta, pintem tota la base de kiwis i posem una cirera en el centre.
Un cop freda la gelatina, posem les tulipes en una safata de cartró amb blonda, i ja les podem treure a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1437 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.