Conill estofat amb olives negres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill i mig ( d'un quilo aproximadament)
  • 200 grams d'olives negres ( d'Aragó)
  • Pa fregit
  • Ametlles torrades
  • Sis alls pelats
  • Pebre negre en pols
  • Una cullerada de xocolata en pols
  • Julivert picolat
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Ví blanc
  • El fetge del conill fregit
  • Una ceba picolada
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet ( el `podeu trobar a les meves receptes)

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una aranya de filferro
Una batedora elèctrica
Un pot fondo
Una safata plana

Elaboració

Primerament, posem oli d'oliva a la cassola i quan és calent afegim les olives negres, les fregim una mica i tot seguit les reservem en una safata, damunt un paper de cuina.
En el mateix oli, fregim el fetge del conill i un cop mig fregit, el posem en el pot on farem la picada. Seguidament, afegim : les ametlles torrades, el pa fregit, la cullerada de xocolata, un grapat de julivert picolat, un raig de ví blanc, una mica d'aigua i dos alls pelats. Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho reservem.
En el mateix oli on hem fregit les olives i el fetge, posem a sofregir el conill tallat a trossos regulars salpebrat.
Quan el conill és mig sofregit, afegim : la ceba picolada, els alls aixafats, dues fulles de llorer, i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
A continuació, afegim les olives fregides, la picada, i una mica d'aigua que cobrixi el conill fins a la meitat, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure a foc baix fins que el conill és cuit. Tot seguit, ja el podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: