Conill estofat amb olives negres
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un conill i mig ( d'un quilo aproximadament)
- 200 grams d'olives negres ( d'Aragó)
- Pa fregit
- Ametlles torrades
- Sis alls pelats
- Pebre negre en pols
- Una cullerada de xocolata en pols
- Julivert picolat
- Dues fulles de llorer
- Oli d'oliva
- Aigua
- Ví blanc
- El fetge del conill fregit
- Una ceba picolada
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet ( el `podeu trobar a les meves receptes)
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una aranya de filferro
Una batedora elèctrica
Un pot fondo
Una safata plana
Elaboració
Primerament, posem oli d'oliva a la cassola i quan és calent afegim les olives negres, les fregim una mica i tot seguit les reservem en una safata, damunt un paper de cuina.
En el mateix oli, fregim el fetge del conill i un cop mig fregit, el posem en el pot on farem la picada. Seguidament, afegim : les ametlles torrades, el pa fregit, la cullerada de xocolata, un grapat de julivert picolat, un raig de ví blanc, una mica d'aigua i dos alls pelats. Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho reservem.
En el mateix oli on hem fregit les olives i el fetge, posem a sofregir el conill tallat a trossos regulars salpebrat.
Quan el conill és mig sofregit, afegim : la ceba picolada, els alls aixafats, dues fulles de llorer, i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
A continuació, afegim les olives fregides, la picada, i una mica d'aigua que cobrixi el conill fins a la meitat, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure a foc baix fins que el conill és cuit. Tot seguit, ja el podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1322 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.