Cruixents de moniato
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis moniatos grossos
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
6 racions
Utensilis
Una mandolina
Una paella fonda
Un ganivet petit
Una aranya de filferro
Un ganivet gran que talli molt
Paper de cuina
Una safata plana
Un atuell rodó, gran
Un colador gran, fí
Elaboració
Primerament, pelem els moniatos i els tallem a llesques primes a lo llarg.
Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet gran que talli força, fem tires de moniato com si fesim patates palla. A contiuació, les posem en un atuell, les espolsem amb una mica de sal i farina, les espolsem amb el colador fí, i seguidament les fregim en una paella fonda amb oli d'oliva i quan veiem que són rosses. les anem traient amb l'ajud de l'aranya de filferro i les deixem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, fins el moment de fer-les servir.
40min
Notes
Aqests cruixents, els hi dedico a l'amiga Fernanda Bausili, perquè tingui una recepta més de moniatos. Aquesta recepta més que un plat, és una excel·lent guarnició tant per plats de carns com de peix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1964 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.