Cruixents de moniato

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis moniatos grossos
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina

6 racions

Utensilis

Una mandolina
Una paella fonda
Un ganivet petit
Una aranya de filferro
Un ganivet gran que talli molt
Paper de cuina
Una safata plana
Un atuell rodó, gran
Un colador gran, fí

Elaboració

Primerament, pelem els moniatos i els tallem a llesques primes a lo llarg.
Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet gran que talli força, fem tires de moniato com si fesim patates palla. A contiuació, les posem en un atuell, les espolsem amb una mica de sal i farina, les espolsem amb el colador fí, i seguidament les fregim en una paella fonda amb oli d'oliva i quan veiem que són rosses. les anem traient amb l'ajud de l'aranya de filferro i les deixem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, fins el moment de fer-les servir.

40min

Notes

Aqests cruixents, els hi dedico a l'amiga Fernanda Bausili, perquè tingui una recepta més de moniatos. Aquesta recepta més que un plat, és una excel·lent guarnició tant per plats de carns com de peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1964 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: