Magret d'ànec amb salsa de garrofes i cruixent de moniato
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec de mida gran
- Salsa de garrofes(la trobareu a les meves receptes)
- Cruixent de moniato(el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Un ganivet filetejador
Una safata plana pel forn
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Dos plats plans grans de porcellana blanca
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, en un cassó mitjà fem la salsa de garrofes com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de moniato, i un cop fregit, el reservem en una safata amb un paper de cuina.
A part, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, traiem una mica del greix del magret i amb l'ajud del ganivet filetejador, fem un engraellat per damunt del greix, el salpebrem, el fiquem a la paella amb el foc baix, i deixem que es vagi daurant tot donant-hi la volta fins que estigui ben daurat.
Tot seguit, el filetegem i fiquem els talls en la safata per acabar de coure en el forn uns cinc minuts més, i ja podrem muntar el plat de la següent manera: fem un ventall amb els filets del magret a la part de dalt del plat, i els cobrim amb la salsa de garrofes. Ja per acabar el plat, a la part de baix del magret, fem un niu amb el cruixent de moniato, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2493 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.