Polpetes de llenguado i llagostins a la bella molinera, amb cruixents de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre llenguados del nº3, filetejats,( setze filets)
  • Salsa bella molinera,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Cruixent de verduretes,( el podeu trobar a les meves receptes)
  • Setze llagostins congelats del nº2, ( pelats, sense cua)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Quatre escuradents
Una safata plana per anar al forn

Elaboració

Primerament, farem la salsa bella molinera, i la reservarem calenta damunt la planxa.
Seguidament, farem el cruixent de verduretes com explico a la meva recepta, i les reservem damunt un paper de cuina.
A part, pelem els llagostins, els emboliquem amb un filet de llenguado, clavem un escuradents per que no es desfaci, i els anem posant a la safata per anar al forn.
A continuació, els salpebrem,els reguem amb un raig de vi blanc i oli d'oliva, i els enfornem a 180º uns cinc minuts fins que són cuits " blanquejats".
En el moment de muntar els plats, posem un niu de cruixent de verduretes en el centre del plat, traiem l'escuradents de les polpetes tot posant-les en forma de creu en el plat, vorejant el niu de verduretes.
Per acabar el plat, cobrim les polpetes amb la salsa bella molinera, i ja podem treure els plats a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1757 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: