Sépia amb espàrrecs,bolets i gambes

Ingredients

Ingredients per a 3 persones:

  • 1 sèpia blanca
  • 150 grams de gambetes pelades
  • 1 mànec d'espàrrecs verds
  • varietat de bolets frescos o bé:conservats en pot de vidre, o congelats
  • all
  • 1 tasseta de vi blanc
  • oli d'oliva

3 racions

Elaboració

Aquest plat el podeu fer en dues etàpes, depenent de si heu comprat els productes frescos o congelats.Aconsellable és que siguin frescos, però, no cal desmerèixer `bons productes congelats o en conserva de firmes de qualitat que ens poden alleugerir la vida en ocasions determinades.
És un plat lleuger de caloríes i amb bons nutrients. Apte per fer una dieta equilibrada i pocs greixos.
Tallarem la sípia i farem daus homogènis.També netegarem els espàrrecs i treurem la part més forta,i la resta la farem a trossets petits i a la paella amb un rajolinet d'oli, els fregirem. Quan els notem quasi bé al punt, hi abocarem les bambetes i una mica més d'oli amb l'all trinxat. Si les gambetes eren congelades, hauran d'haver-se descongelat abans.
A banda, haurem escorregut els bolets si són en conserva, descongelat si són congelats i si són frescos, netejat i escorregut. En una altra paella els fregirem amb sal al vostre gust i una tasseta de vi blanc. Es deixa coure i quan veiem que el vi ha reduit, ho ajuntarem als espàrrecs i gambetes.
La sípia la farem a la planxa poca estona doncs podria quedar massa forta. Salarem al nostre gust i, al servir farem un muntatge amb tots aquests productes.
Resulta molt saborós i l'aroma que desprén aquest plat us seduirà.

30min

Notes

Es serveix fent un muntatge en el que es visualitzi la sépia sola. És un plat complert que no necessita acompanyament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3111 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: