Coca de pasta de full amb melmelada de ceba i botifarra d'ou
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Una botifarra d'ou
- Melmelada de ceba( la podeu trobar a les meves receptes )
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Farina
- Tres tomàquets madurs, mintjans
4 racions
Utensilis
Una placa plana pel forn
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un pulveritzador de plàstic petit
Una safata de cartró amb blonda
Un full de paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, farem la melmelada de ceba com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full. Seguidament, la punxem i la cobrim amb rodelles de tomàquet tallades ben fines salpebrades. A continuació, escampem la melmelada de ceba per damunt els tomàquets, i tot seguit ho cobrim amb rodelles de botifarra d'ou, tallades a un dit de gruix.
Tot seguit, enfornem la coca a 180º, fins que la pasta de full és ben rosseta, i la traiem del forn. Seguidament, amb l'ajud del puveritzador amb oli d'oliva la ruixem pel damunt, i ja la podem servir a taula, amb la safata de cartró amb la blonda.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1238 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.