Peres al ví negre
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Conserves
Típica de: Espanya → Aragó
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit peres tipus blanqueta
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Un litre de ví negre
- 100 grams de sucre
8 racions
Utensilis
Una cassola fonda mitjana
Un estri per treure el cor de les fruites
Elaboració
Primerament, pelem les peres i amb l'estri de treure el cor, les buidem i les tallem en quatre trossos a lo llarg.
Tot seguit, les posem a coure amb el ví negre, la pell de taronja, la pell de llimona, la branca de canyella i el sucre.
Les bullim a foc mitjà, i quan són cuites, les reservem en la mateixa cassola fins a fer-les servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3314 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.