Mandarines o taronges confitades en almivar
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu madarines o deu taronges mitjanes
- Un litre d'aigua mineral
- 400 grams de sucre
- Una copa de conyac
- Un branca de canyella
10 racions
Utensilis
Una cassola metàlica mitjana
Un bol de vidre gran
Paper film
Elaboració
Primerament, pelem les mandarines o les taronges, i els hi anem traient els grills, procurant que quedi el menys posible de part blanca.
Seguidament, posem el litre d'aigua a bullir amb el sucre durant uns dotze minuts.
Tot seguit, afegim els grills, el conyac i la canyella, i deixem coure tot plegat uns quinze minuts més. A continuació, ho retirem del foc, tot deixant que refredi, ho passem a unbol de vidre, i tot seguit, ho posarem a la nevera fins el moment de fer-ho servir, tapades amb una mica de paper film.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.