Amanida d'espinacs frescos amb nous, tomàquets xerri i formatge de cabra
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams d'espinacs frescos
- Una safata de tomàquets xerri
- 200 grams de nous pelades
- 200 grams de formatge de cabra
- Vinagreta d'anxoves ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, netegem bé els espinacs, i el fiquem en el bol de vidre. Tot seguit, afegim els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A continuació, afegim les nous pelades una mica esmicolades.
I ja per acabar, posem el formatge de cabra tallat en quadradets.
Tot seguit, ho amanim amb la vinagreta d'anxoves, ho remenem ben remenat, ho salpebrem, i ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem treure a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta, si no és temps d'espinacs, també la podem fer amb espinacs congelats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3961 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.