Galetes de pasta de full, amb crema
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full de la Sirena
- Un litre de crema pastissera ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Sucre
- Farina
- Dos ous batuts
6 racions
Utensilis
Un motlle talla pastes de set centimetres de diametre
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un bol de vidre petit
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà
Paper sulfuritzat
Una safata plana pel forn
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full.
Seguidament, la punxem i amb l'ajud del talla pastes, fem dotze cercles.
Tot seguit, en pintem sis amb ou batut, i espolsem sucre pel damunt.
Tot seguit, posem els dotze cercles en la safata amb paper de forn, i els enfornem a 180º, fins que estguin ben rossets.
Per cabar les galetes, omplim els cercles que no tenen sucre pel damunt amb l'ajud de la mànega, amb crema pastissera, i tot seguit, tapem amb el cercle que té sucre pel damunt, tot aixafant-ho una mica.
Seguidament, les posem en una safata amb blonda, i ja les podrem treure a taula.
Per fer aquestes galetes, fem la crema pastissera tal com explico a la meva recepta.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.