Pastis de pasta de full amb cabell d'àngel i grana de capellà
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Aigua
- Cabell d'àngel
- Gelatina de poma
- 100 grams de nous pelades
- 50 grams de panses de corint
- 100 de prunes sense pinyol
- 50 grams de pinyons
- 50 grams d'ametlles laminades
- Farina
- Mantega
8 racions
Utensilis
Una placa pel forn
Paper sulfuritzat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar
Un pinzell
Un cassó petit
Un cassó mitjà
Un colador fí
Una safata de cartró rodona, amb blonda
Un motlle rodó d'uns 20 centimetres aproximadament, desmotllable
Elaboració
Primerament, escaldem tots el fruits secs en un cassó amb aigua uns tres minuts, i tot seguit els esorrem i reservem. Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full. Tot seguit, la punxem amb el corró. Seguidament, engreixem el motlle amb mantega, l'espolsem amb farina, i el folrem amb la pasta de full.
A continuació, omplim el motlle fins a la meitat, amb la melmelada de cabell d'àngel i tot seguit repartim tots els fruits secs per tota la superfície del pastis amb una mica de gracia, i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és dauradeta.
Seguidament, deixem refredar una estona, i tot seguit, ho pintem amb una mica de gelatina desfeta en el foc amb un rajolì d'aigua.
Seguidament el desclavem, el posem en una safata de cartró amb blonda, i ja el podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.