Amanida tèbia de girgoles amb escarola perruqueta i formatge de cabra
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 300 grams de gírgoles
- Un corró de formatge de cabra
- Una escarola perruqueta
- Una safata de tomàquets xerri
- Un pot de blat de moro
- 200 grams de nous pelades
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagreta de Mòdena ( la trobareu a les meves receptes )
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una espàtula metàl·lica plana
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, netegem l'escarola, la tallem una mica i la posem en el bol.
Seguidament, tallem els tomàquets en dues meitats, i els afegim a l'escarola.
A continuació, afegim el blat de moro escorregut, les nos pelades i ho remenem tot ben remenat, hi afegim la vinagreta de Mòdena, i ho posem a la safata ben repartit,
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem les gírgoles salpebrades, tallades a juliana molt fina. Quan ja són cuites, les repartim pel damunt de la barreja de la safata.
Ja per acabar el plat, tallem unes rodelles de formatge de cabra, i en una paella amb un rajolí d'oli, els hi donem una mica d'escalfor, i les anem posant damunt de les gírgoles,
Abans de treure-ho a taula, afegim un bon rajolí de vinagreta pel damunt de tot el conjunt, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1777 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.