Amanida tèbia de gírgoles amb carxofes fregides, xerris i formatge fresc
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de gírgoles fresques
- Una safata de tomàquets xerris
- 400 grams de formatge fresc
- Quatre carxofes de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Sal
- Vinagreta de Mòdena( la podeu trobar a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Elaboració
Primerament, tallem els tomàquets xerri en dues meitats, i els posem en el bol.
Tot seguit, tallem el formatge fresc en quadradets i també el fiquem en el bol.
A continuació, netegem les carxofes, les tallem en llesques fines, i les fregim amb un polsim de sal, en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina.
A part, netegem les gírgoles, les tallem a juliana, i les fregim amb un rajoli d'oli d'oliva en una paella gran. Quan són cuites, les barregem amb els altres ingredients del bol, tot afegint-hi una bona quantitat de vinagreta de Mòdena. Seguidament, posem tota la barreja ben colocada en la safata de porcellana, repartim les llesques de carxofa pel damunt, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa safata.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1593 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.