Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Brandada de bacallà per dotze pebrots del piquillo ( la podeu trobar a les meves receptes
- Salsa per pebrots del piquillo( la podeu trobar a les meves receptes)
- Cruixent de verdures( la podeu trobar a les meves receptes
- Dotze pebrots del piquillo, de llauna
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un cullerot mitjà
Una safata plana, amb paper de cuina
Una paella gran
Una mànega pastissera amb un broc gran ( llis)
Elaboració
Primerament, farem la brandada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Seguidament, farem el cruixent de verdurretes, i el reservarem.
Tot seguit, farem la salsa de pebrots de piquillo, i un cop feta, la reservarem damunt la planxa calenta. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, anem omplint els pebrots del piquillo amb la brandada, i els posem de tres en tres en el plat, formant un triangle.
Tot seguit, en el centre, fem un niu amb el cuixent de verdures, Amb una mica de salsa, anem cobrint els pebrots, i tot seguit, els espolsem amb una mica de julivert picolat pel damunt, i ja els podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4039 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.