Cuetes de bacallà estofades amb cigrons
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit cuetes de bacallà
- 600 grams de cigrons cuits
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Sal
- Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Tres alls pelats
- Farina
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una safata plana amb un full de paper de cuina
Elaboració
Primerament, agafem les cuetes de bacallà dessalat, les passem per farina, i les fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregides, les reservem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb una mica d'oli, fregim : la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan la ceba ja és transparent, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de ví blanc. Tot seguit, afegim tres cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, afegim els cigrons, i ho remenem amb l'espàtula de fusta. Tot seguit, afegim les cuetes fregides, corregim de sal, i ho remenem tot donant unes voltes amb la mateixa cassola.
Ho deixem coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1124 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.