Romesco de gambots amb cloïsses i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze gambots grossos
- Romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
- Un got de conyac
- 600 grams de cloïsses
- 400 grams de mongetes del gantxet cuites
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa plana
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un colador fí
Un paella gran
Elaboració
Primerament, fem el fumet de peix com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem el romesco com explico a la meva recepta, i el reservem.
A continuació, en un cassó gran, posem les cloïsses amb mig dit d'aigua, i les obrim. Tot seguit, amb l'ajud d'un colador fí, colem el suc i el guardem.
En una paella amb un rajolí d'oli, saltegem els gambots, els flamegem amb un raig de conyac, i els reservem.
A part, en una cassola de terrissa plana, posem un got de conyac, l'escalfem i l'encenem.
Quant encara és encés, afegim una bona quantitat de romesco i el fumet necesari per fer els gambots, i anem remenant amb el batedor de varetes. Tot seguit, corregim de sal i hi afegim els gambots, les cloïsses i les mongetes del ganxet.
Donem unes quantes sacsejades a la cassola en forma de cercle, afegim força julivert picolat, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
873 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.