Cruixent de plàtan per a guarnició
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit plàtans que no estguin massa madurs
- Quatre ous batuts
- Farina
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una paella gran
Paper de cuina
Una safata plana
Una safata fonda
Una safata de porcellana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, pelem els plàtans, els tallem en tres parts a lo ample, i tot seguit amb l'ajud d'un ganivet filetejador, anem fent tires a lo llarg, una mica gruixudes.
Tot seguit, els passem per farina, ou batut, i els fregim fins que quedin més aviat cruixents.
Seguidament, els posem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i ja els podem guardar en una safata, fins el moment de fer servir.
1h
Notes
Aquesta recepta, és una guarnició molt adient per acompanyar carns fredes, aviram, carn de porc, carns al forn, etc.etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1860 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.