Antulls rostits amb peres caramelitzades amb moscatell
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis peres tipus " blanquilla " de mida mitjana
- Mantega
- Sucre
- Un got de moscatell
- Quatre antulls
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tomàquet fregit
- Tres alls aixafats amb pell
- Una fulla de llorer
- Vi ranci
- Una ceba picolada
- Llard
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Un cassó gran
Un estri per treure el cor de les fruites
Elaboració
Primerament, pelem les peres, els traiem el cor, les tallem en quatre trossos a lo llarg i les fiquem en un cassó amb : mantega i sucre. Les sofregim una mica, i tot seguit afegim el moscatell, i deixem que vagin coent-se a foc baix. Quan veiem que ja comencen a estar caramel·litzades, les reservem amb el foc apagat.
A continuació, en una cassola de terrissa gran, fiquem el llard i els antulls salpebrats.
Quan ja són una mica rossos, afegim: els alls, la ceba, el llorer, i tres cullerots de tomàquet fregit.
Tot seguit, afegim el vi ranci i un got d'aigua, i deixem que cogui a foc baix, fins que els antulls siguin gairebé cuits. Seguidament, afegim les peres escorregudes, deixem que cogui tot plegat deu minuts més, i ja podrem servir-ho a taula amb la mateixa cassola.
1h 30min
Notes
Els antulls, són les cuixes de pollastre farcides amb pernil dolç i formatge, embolicades i lligades com un tall rodó.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1253 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.