Porros i endivies a la planxa amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • }El meu romesco {
  • Una endívia gran
  • La part blanca de sis porros
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Una planxa
Una espàtula plana
Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, tallem l'endivia en quatre trossos a lo llarg, la salpebrem juntament amb els porros, i els fiquem damunt la planxa amb una gota d'oli.
Quan ja són cuits de les dues cares, els fiquem damunt el plat, ho cobrim amb una mica de romesco, i ja ho tenim llest per menjar.

40min

Notes

Farem tantes racions, com persones seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: