Porros i endivies a la planxa amb romesco
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- }El meu romesco {
- Una endívia gran
- La part blanca de sis porros
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Una planxa
Una espàtula plana
Un plat gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, tallem l'endivia en quatre trossos a lo llarg, la salpebrem juntament amb els porros, i els fiquem damunt la planxa amb una gota d'oli.
Quan ja són cuits de les dues cares, els fiquem damunt el plat, ho cobrim amb una mica de romesco, i ja ho tenim llest per menjar.
40min
Notes
Farem tantes racions, com persones seguin a taula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1733 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.