Crema de xampinyons naturals
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre i mig de brou de verdures de pot
- 600 grams de xampinyons naturals
- Oli d'oliva
- Quatre llesquetes de baguet, torrades
- Un all pelat
- Sal
- Pebre negre en pols
- Nata líquida per muntar
- Nou moscada en pols
- Una ceba picolada
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una paella gran
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Elaboració
Primerament, netegem els xampinyons, en reservem uns cent grams, i els saltegem en una paella amb un rajolí d'oli, salpebrats, un cop freds, els picolem amb l'ajud d'un ganivet i els reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, posem a fregir els xampinyons i la ceba picolada. Quan tot el conjunt és ben fregit, afegim el brou de verdures i deixem que arrenqui el bull.
Deixem que cogui uns trenta minuts, i tot seguit ho passarem pel colador xinès amb l'ajud de la batedora elèctrica, en el cassó hon acabarem de fer la crema. Anem remenant a foc baix amb el batedor de varetes, corregim de sal i nou moscada, afegim un raig de nata líquida, i ja la tindrem llesta per servir a taula.
Seguidament, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts de crema, agafem les torradetes, les freguem amb un all pelat, i al damunt afegim una mica dels xampinyos picolats. Ho fiquem damunt la crema, i ja podrem servir les escudelletes a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1538 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.