Sopa d'all gratinada
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Castella La Manxa i Castella i Lleó
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sopes d'all a la castellana
- Quatre llesquetes de baguet, torrades (tallades al biaix)
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una cassola fonda
Una safata metal·lica plana
Una safata plana de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem la sopa d'all a la castellana com explico a la meva recepta, i tot seguit, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts.
Seguidament, fiquem una torradeta per escudelleta, l'espolsem amb formatge ratllat, fiquem les quatre escudelletes damunt la safata metal·lica, i les gratinem totes juntes, fins que el formatge és ben rosset.
Tot seguit, passem les escudelletes a la safata de porcellana blanca, i en la mateixa safata les traiem a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de Tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1279 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.