Sopa d'all gratinada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Castella La Manxa i Castella i Lleó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sopes d'all a la castellana [Veure recepta]
  • Quatre llesquetes de baguet, torrades (tallades al biaix)
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una cassola fonda
Una safata metal·lica plana
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la sopa d'all a la castellana com explico a la meva recepta, i tot seguit, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts.
Seguidament, fiquem una torradeta per escudelleta, l'espolsem amb formatge ratllat, fiquem les quatre escudelletes damunt la safata metal·lica, i les gratinem totes juntes, fins que el formatge és ben rosset.
Tot seguit, passem les escudelletes a la safata de porcellana blanca, i en la mateixa safata les traiem a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: