Faves estofades amb pops i carxofes
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de faves petites congelades
- 600 grams de carxofes congelades
- 600 grams de pops congelats 40/60
- Aigua
- Un ram de julivert
- Sal
- Oli d'oliva
- Sofregit de tomàquet
- Un got de vi ranci
- Dues fulles de llorer
- Quatre alls aixafats
- Una ceba picada
- Picada d'all, oli i julivert, (feta amb la batedora elèctrica)
4 racions
Utensilis
Dos cassons grans
Una cassola de terrissa
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una branca de julivert, coem les faves, i quan estan cuites les reservem.
A part en l'altre cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes, i quan són cuites, les reservem juntament amb una mica del seu brou.
Tot seguit, en una paella amb tres cullerots de picada d'all i julivert, saltem els pops fins que siguin tendres, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim : la ceba picada, els alls aixafats i un fulla de llorer. Tot seguit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim una mica del brou de coure les carxofes, corregim de sal i deixem que arrenqui a bullir uns cinc minuts.
A continuació, afegim: les carxofes, les faves i els pops, i deixem coure tot el conjunt uns quinze minuts, i ja ho podem servir-ho a taula amb la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2819 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.